مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال ابلاغیه دستورالعمل جدید تبادل دارو بین داروخانه‌ها به منظور تضمین سلامت جامعه
سرخط خبرها

طریقه صحیح دم کردن چای | راز خوش رنگ و شفاف شدن چای ایرانی

  • کد خبر: ۲۲۸۳۷۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
طریقه صحیح دم کردن چای | راز خوش رنگ و شفاف شدن چای ایرانی
چای ایرانی یکی از خوش عطر و طعم‌ترین چای‌ها در تمام دنیا است، اما طریقه دم کردن خاصی دارد که حتما باید رعایت کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، چای پرمصرف‌ترین نوشیدنی در جهان و محبوب‌ترین نوشیدنی در میان ایرانیان است و بیشتر ایرانیان هر روز آن را مصرف می‌کنند. چای‌های ایرانی محصول مستقیم شهر‌های شمالی کشور ایران هستند و در فصول بهار، تابستان و پاییز به دست می‌آیند. چای ایرانی به هیچ ماده افزودنی برای رنگ‌دهی یا طعم و عطر خاص نیاز ندارد و از کیفیت بالایی برخوردار است.

چای را بشویید

قبل از دم کردن چای ایرانی، چای را با آب سرد بشویید، شستن چای سبب می‌شود که خاک‌ها از بین رفته و رنگ چای کدر نشود، شستشوی چای با آب سرد باعث می‌شود با رختن آب جوش روی آن دچار شک شده و رنگ قرمز روشنی پیدا کند. به ازای یک فنجان چای، یک قاشق چای خوری چای خشک درون قوری بریزید.

در قوری چینی چای دم کنید

برای چای دم کردن از قوری چینی یا شیشه‌ای استفاده نمایید، زیرا چای در قوری‌های فلزی مزه مطلوبی نمی‌دهد. می‌توانید از مدل قوری‌هایی استفاده کنید که یک سبد یا توری تفاله‌ها را از آب جوش تفکیک کند. برای بهتر دم کشیدن چای قوری را کمی زیر شیر آب گرم بگیرید تا جداره و محفظه آن اندکی گرم شود.

بگذارید چای دم بکشد

چای دم نکشیده کدر و کم‌رنگ است و عطر و بوی خوبی ندارد، اما چای دم کشیده ظاهر شفاف، طعم تلخ مناسب و بوی غیر خامی می‌دهد. چای با برگ ریز بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه؛ چای با برگ درشت بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه نیاز به دم کشیدن دارد. چای باید با شعله خیلی کم دم بکشد تا هم طعم مرغوب‌تر و هم رنگ بهتری پیدا کند.

از آب جوش استفاده کنید

از آب کتری یا سماور نجوشیده برای دم کردن چای استفاده نکنید، آب مورد استفاده برای دم کردن چای باید تازه و کاملاً زلال باشد. آب لوله کشی و فیلتر شده برای چای مناسب‌تر می‌باشد. برای تهیه چای درون کتری و سماور آب داغ نریزید و بهتر است آب سرد ریخته و اجازه دهید بجوشد، زیرا اگر در کتری یا سماور آب داغ بریزید، بعد از ریختن چای در استکان لکه‌های شبیه چربی روی استکان ایجاد می‌شود. آب چند بار جوشیده طعم و خاصیت چای را کاهش می‌دهد پس بهتر است در هر مرتبه دم کردن چای، آب سماور را عوض کنید.

از هل و دارچین استفاده کنید

چای ایرانی برخلاف اکثر چای‌های خارجی اسانس و عطر افزودنی ندارد، برای خوش عطر شدن چای می‌توانید زمانی که چای را در قوری ریختید و آب جوش به آن افزودید، در قوری هل یا گل سرخ یا دارچین یا زنجبیل یا بهار نارنج یا لیمو عمانی بریزید و بگذارید چای همراه یکی از این افزودنی‌ها دم بکشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->